Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Toiminta

Jokainen kennel järjestää ties minkälaistaa toimintaa, ja Renardissa se typistyy kasvatukseen, sekä koirien kilpailuttamiseen. Koiria yritetään kilpailuttamaan niin virallisissa kuin epävirallisissa kilpailuissa, ja Renard pyrkii edistämään novascotiannoutajien jalostusta virtuaalimaailmassa. Tällä hetkellä hoitajatoimintaa ei ole.

 

Kasvatus

Renardissa kasvatetaan pääsääntöisesti novascotiannoutajia, joskus myös bordercollieita.

Pentueita syntyy sitä mukaa, kuinka hyvin sopivat vanhemmat löytyvät. Yleensä syntyviä pentueita suunnitellaan sen perusteella, miten vanhemmat ovat pärjänneet virtuaalimaailmassa kilpailemisen puolella.

Renardissa syntyvät pennut luovutetaan koteihin, joihin niille on suunniteltu tulevaisuus ja hyvät mahdollisuudet miltein kaikkeen. Kaikista eniten tahdon nähdä kasvattejani virtuaalimaailmassa!

Jos olet kiinnostunut astuttamaan jonkin nartuistamme, tai haluat jonkin uroksistamme astuttamaan, otathan meihin yhteyttä!

  • jos pennun nimen eteen päätetään laittaa kasvattajanimi Renard's, sitä ei saa ottaa pois, ja se täytyy aina näkyä koiran virallisessa nimessä.
  • pennun sivut voivat vastaa aikuisen koiran sivuja, jos niin haluat.
  • minä kasvattajana rekisteröin pennun tiedot tänne, jotta kahta tunnusta ei syntyisi.
  • kaikista tärkeistä asioista (mm. pentueet, myynti toiseen kenneliin, kuolema), joita kasvatillemme tapahtuu, tulee ilmoittaa joko Renardin sähköpostiin tai vieraskirjaan.
  • pentua ei saa heittää bittiavaruuteen, jos olet poistamassa kennelisiäsi. Sinun täytyy ilmoittaa asiasta ensiksi minulle, ja antaa aikaa minulle siirtää pentu Renardiin.
     

Suunnitteilla olevat pentueet

Renardin 1. pentue - s. 00.00.0000 | Novascotiannoutaja | Teema
Boa ♥ Oula
0 urosta 0 narttua

 

Renardin 2. pentue - s. 00.00.0000 | Rotu | Teema
? ♥ ?
0 urosta 0 narttua

 

Tämänhetkiset pentueet

-

Novascotiannoutaja

"Se tottelee intensiivisesti, noutaa intensiivisesti, nukkuu intensiivisesti ja kokee koko maailman intensiivisesti. Tollerin mielestä on sitä hauskempaa työskennellä mitä mutaisempi vesi on ja mitä huonompi ja risuisempi metsä. Jalkapallokentällä se tuskin viitsii vaivautua noutamaan lintua."
©

Alkuperämaa: Kanada
Novascotiannoutajasta tuli rotu 1860-luvun aikana Nova Scotian niemimaalla. Metsästäjät havaitsivat kettujen saalistavan vesilintuja erikoisella tavalla: ne houkuttelivat lintuja lähelleen syöksähtelemällä rannalla, sekä heiluttamalla tuuheaa häntäänsä. Myös punavalkoisella värillä ajateltiin olevan vaikutusta saalistuksen lopputulokseen.©

Yleisvaikutelma
Keskikokoinen, voimakas, tiivis, tasapainoinen ja lihaksikas koira. Luusto keskivahva tai vahva. Erittäin ketterä, valpas ja päättäväinen. Ilme on usein hieman surumielinen, mutta kun koira pääsee työhön sen olemus muuttuu keskittyneeksi ja innostuneeksi. Työskennellessään koira liikkuu nopeasti ja syöksähdellen, pää miltei selkälinjan tasolla ja runsashapsuinen häntä jatkuvassa liikkeessä.©

Miksi juuri tolleri? Tätä olen kysynyt itseltänikin monta monta kertaa, mutta jokin näissä vilkkaissa ja eloisissa noutajissa valloitti sydämeni, kun ensimmäistä kertaa löysin kyseisen rodun. Ajatus virtuaalikennelistä oli hautonut jo aika pitkään, ja aluksi ajattelin tehdä bordercollieta, collieta ja australianpaimenkoiraa kasvattavan kennelin, mutta homma tyssäsi jo alkujaan siihen, että mietin riittääkö minulla oikeasti kiinnostus kyseisiä rotuja kohtaan. Sitten esiin astui novascotiannoutaja, ja pakko sanoa, että olin lähes silmänräpäyksessä tekemässä sivuja Suntuubiin, kun sain idean tollereita kasvattavasta virtuaalikennelistä. Onneksi valitsin näin, ja kyllähän bordercollie siihen sivuun vielä tuli, sillä nämä kaksi rotua ovat ehdottomia lemppareitani.

"Itsepäinen, mutta herkkä."

©2019 Renard - suntuubi.com